Weber Magyarország

Karrier

A Weber legfontosabb pillérei: munkatársai

Figyelembe véve innovációs igényeinket, vevő-orientáltságunkat és folytonos törekvésünket az ismeretekre, azokat az embereket értékeljük, akik nyitottak mások irányába, képesek a csapatmunkára, fogékonyak más kultúrák iránt, és készek a dolgok megváltoztatására.
Elkötelezettséget várunk munkatársainktól. Olyan személyiségeket keresünk, akiknek alapvető jellemvonásuk az integritás, a lojalitás, az őszinteség, az odaadás és a mások iránti figyelmesség.
Olyan emberekre van szükségünk, akik képesek tudásukat fejleszteni, nyitottak a képzésekre, továbbképzésre, tréningekre.

Az alkalmazás folyamata

A munkaerő-kiválasztása a Webernél kulcsfontosságú folyamat: nemcsak egy adott pozícióra választunk ki egy embert, hanem olyan munkatársakat keresünk, akik hosszú távú karriert szeretnének vállalatunknál.
A Weber úgy építi dolgozói karrierjét, hogy a munkatársak személyes és szakmai fejlődése összhangban legyen a vállalati igényekkel.

Személyes fejlődés és mobilitás

A belső mobilitás a vállalati kultúra fejlesztésének egyik módja. Segít a gondolatok, ötletek terjesztésében a vállalaton belül, nyitottá teszi az embereket a különböző nézőpontok iránt, fejleszti a személyiséget, és ezzel vonzóvá teszi a vállalatot, illetve segít megtartani a munkaerőt.

Képzések és értékelések

A képzés és a tapasztalatok megosztása, különösen nemzetközi szinten, elősegítik a szakmabeli tudás fejlődését, a motivációt és a karrierépítést.
Az első vonalban dolgozók kiválasztása és képzése különös figyelmet és gondosságot igényel. Ezek a dolgozók alkotják a Weber szervezetének a gerincét, hiszen ők állnak kapcsolatban a partnereinkkel.

Milyen a vezetési stílusunk?

A Weber vezető fő jellemzője, hogy fejleszteni tudja csapatát, mindig rendelkezésre áll és példakép dolgozói számára. Mindig időt kell tudnia szakítani arra, hogy a dolgozókkal kommunikáljon, elmagyarázza a cég stratégiáját, céljait és eredményeit.
A Weber vezetőnek tisztelnie kell minden személyt és minden véleményt. Azt várjuk tőlük, hogy meghallgassák és motiválják az embereket, kérdezzék meg véleményüket, legyenek kreatívak és magyarázzák meg döntéseik hátterét.


A Saint-Gobain Hungary Kft.

Több mint 350 év alatt a Saint-Gobain csoport mára az építőipari piac vezető szereplőjévé nőtte ki magát. A Saint-Gobain a világ első 100  ipari csoportja közé tartozik, szerte a világon több mint 1000 konszolidált vállalatból áll; 179.000 főt foglalkoztat a világ 67 országában.

A csoport hazánkban 1992 óta képviselteti magát, jelenleg Saint-Gobain Hungary Kft. néven három márkanévvel (Rigips, Isover, Weber) működik. 

Sikerünk elsősorban szakmailag felkészült dolgozóinknak, illetve a feléjük támasztott bizalomnak, folyamatos képzésükre fordított figyelmünknek köszönhető. Cégünk jövőjét hosszútávon, szakmai kihívások közt önmagukat képző és sikereinkben, feladatainkban egyaránt osztozni kívánó, elkötelezett munkatársakkal tervezzük.

HR kapcsolattartónk:

Ecsedi Edina Renáta

HR generalista